Arena in Marketglory

Ca sa lupti in ARENA, trebuie sa ai minim 5 puncte energie, o arma de atac, o arma de aparare. Energia si armele le cumperi de pe piata locala sau piata globala. Punctele de atac si aparare sunt oferite de nivelul de energie detinut, calitatea armelor detinute in inventar, cat si varietatea acestora. Atacul se efectueaza doar daca daca oponentul are apararea mai mica ca atacul tau.

  • Armele de Calitate Inferioara Q1 dureaza 5 lupte, indiferent daca sunt lupte pentru Referali sau lupte in Arena, indiferent daca atacati sau sunteti atacat.
  • Armele de Calitate Normala Q2 dureaza 15 lupte, indiferent daca sunt lupte pentru Referali sau lupte in Arena, indiferent daca atacati sau sunteti atacat.
  • Armele de Calitate Superioara dureaza 25 lupte, indiferent daca sunt lupte pentru Referali sau lupte in Arena, indiferent daca atacati sau sunteti atacat.

Pentru inscriere, click aici!

-Armele de atac Q1 ofera: 50 puncte atac si 20 puncte aparare
-Armele de aparare Q1 ofera: 20 puncte atac si 50 puncte aparare

-Armele de atac Q2 ofera: 150 puncte atac si 60 puncte aparare

-Armele de aparare Q2 ofera: 60 puncte atac si 150 puncte aparare

-Armele de atac Q3 ofera: 250 puncte atac si 100 puncte aparare
-Armele de aparare Q3 ofera: 100 puncte atac si 250 puncte aparare

Jucatorii care participa in Arena nu vor putea ataca alti utilizatori care au mai mult de 5 grade in plus sau in minus fata de gradul atacatorului sau a aparatorului.

Bonusul arena se acorda in fiecare zi in jurul orei 23.59 in functie de rangul detinut in arena si valoarea bonusului din ziua respectiva atribuita rangului. Pentru a beneficia de bonus trebuie sa indeplinesti in mod obligatoriu conditiile de participare in arena.

Pentru inscriere, click aici!

Pentru inceput achizitionati o arma de atac si o arma de aparare Q1 si energie peste 5. Executi luptele cu trainerul pana atingi nivelul Inceparor 2. Cu trainerul poti efectua lupte pana depasesti 18 puncte in arena, apoi dispare. Daca esti echipat cu arme Q3 si ai energie mare poti incepe sa ataci si jucatori de nivel superior fara a mai executa lupte cu trainerul, avansand mai repede in rang. Luptele in arena sunt instant, nu necesita o perioada de timp ca in cazul luptelor pentru referali.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s